En vogn for alle ferieformer

Kontakt Kroken Brumunddal

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

En vogn for alle ferieformer

I et tøft klima og røffe værforhold produserer svenske Polar et bredt utvalg av moderne campingvogner, skreddersydd for det nordiske markedet. Å ligge et steg foran er en viktig drivkraft hos Polar. Produsenten tester alle sine produkter i eget stormkammer og tilbyr dermed solide vogner egnet for alle ferieformer.
Sommeren nærmer seg med stormskritt og for mange betyr det campingliv - et rimelig og morsomt alternativ for hele familien. Den anerkjente vognprodusenten Polar har i over 50 år lagt til rette for eventyrlige opplevelser for ferieglade nordmenn. Siden oppstarten i 1964 har Polar solgt flest campingvogner i Sverige, og 80% av dem ruller fortsatt på veiene rundt om i verden.
Vognene til Polar utvikles i produsentes moderne fabrikk i byen Dorotea i Norrland. (Foto: Produsent)

Tester vognene i eget stormkammer

Campingvognene fra Polar er spesialbygd for det nordiske klimaet, og kan brukes både sommer, høst, vinter og vår. Dette betyr at du får en vogn som tåler det meste, enten det er dårlig vær eller mange timer på veien. I Polars eget klimakammer utsettes hver eneste enhet for simulerte stormvinder og 36.000 liter vann i en time. På den måten vet man med sikkerhet hver eneste vogn som forlater fabrikken er helt vanntett. Dette er Polar alene om i bransjen, alle campingvognene leveres derfor med 7 års tetthetsgaranti.
Stadig flere barnefamilier får opp øynene for campinglivet, og Polar tilbyr vogner med egne barnerom. Foto: Produsent. 

Planløsninger med barnerom

Polar bygger innredningen i vognene sine selv og kjøper i stor grad materialer fra lokale produsenter. For å kunne gi den høyeste kvaliteten gjennom hele produksjonen er det også én og samme montør som monterer all innredning i hele vognen. Innovasjon er også en viktig kvalitet hos produsenten. Nye planløsninger med barnerom, innfellbare køyesenger, egenutviklet bygg- og isoleringsteknikk samt integrert myggnett i alle vinduer er noen eksempler på hvordan idé har blitt virkelighet. Polar tilbyr også markedets bredeste vogner, som sikrer deg masse plass slik at du kan ta med deg alt du måtte ønske på tur.
Ta utgangspunkt i en av Polars tre utvalgte modellserier når du skal skape din egen campingvogn. (Foto: Produsent)

Design din egen campingvogn

Velger du Polar kan du også designe din helt egne campingvogn. Produsenten bygger vognen på din bestilling, og du får en campingvogn som er helt unik. Du kan velge mellom tre ulike grunnmodeller som base: Original, Selected eller Customized. Hver grunnmodell inneholder nøye utvalgt utstyr og du kan velge fritt blant Polars egne interiør- og eksteriøralternativer, samt ulike oppsett. Uavhengig av hvilken modellserie du velger, får du en unik vogn av høyeste kvalitet.