24-timers leveringsgaranti

Kontakt Kroken Brumunddal

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

24-timers leveringsgaranti

Har du lyst på bobilferie i sommer, men har ingen bobil å reise i? Ingen problem!

Hos oss finner du alltid et stort utvalg av ferieklare, brukte bobiler og vogner i alle prisklasser. Fra og med 6. april til og med 1.mai tilbyr Kroken Brumunddal 24-timers leveringsgaranti på et utvalg lekre, brukte bobiler - det betyr at du har bilen klar for ferie på kun 24 timer. Klar, ferdig, ferie, sier vi!

En ny bobil er en stor investering for de fleste og da skal man være trygg på at man kjøper noe man blir fornøyd med. Knut, Eline og Morten gir deg gjerne nyttige råd til valg av den perfekte modellen for dine behov.

Reis trygt med bobil

Dersom du vurderer å feriere i eget land i år, er bobil den perfekte løsningen. Reis hvor du vil når det passer deg, lad batteriene i varme, gode senger, ta med god drikke og ferske ingredienser i kjøleskapet, lag favorittmåltidet på eget kjøkkenet, nyt en forfriskende dusj etter sykkelturen og kos deg med nyhetene og favoritt-serien på TV.

Med hytte på hjul har du alt du trenger på ett sted, akkurat som hjemme. I tillegg begrenser du også faren for å bli smittet, så lenge du følger myndighetenes råd når du er i kontakt med andre.

Hørtes det fristende ut?

SE BOBILER PÅ LAGER

Oppblåsbar levegg som straff

Vi garanterer at vi skal ha bilen klar for levering på 24 timer. Skulle vi ikke greie å klargjøre bobilen innen tidsfristen, gir vi deg et gratis Kampa Dometic AIR Break levegg som plaster på såret.

Kampa Air Break levegg

Betingelser

For at vår 24 timers leveringsgaranti skal gjelde, forutsetter det at din finansiering er i orden. Vi krever derfor at du har tilgang til og benytter elektronisk bank-id, for å kunne dokumentere finansieringen ovenfor våre selgere samt ved registrering av bobilen.

Vi hjelper deg med å finne det perfekte feriehuset på hjul tilpasset dine behov og ønsker! Velkommen til en hyggelig bobilprat og trygg handel!

Kontakt Kroken Brumunddal

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.