Nye stjerner fra Bürstner

Kontakt Kroken Brumunddal

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Nye stjerner fra Bürstner

Lyseo M 660 Harmony Line og Averso Harmony Line 535 TL er de nye stjernene i Bürstners verden. I produsentens nye partnerskap med Mercedes resulterer dette i en unik kombinasjon av klassisk Bürstner-design, romlayout og verdenskjent kjøretøyteknologi. Føl deg hjemme på hjul.

I forkant av 2020-sesongen er det gjort flere forbedringer i modellene hos den tyske bobil- og caravanprodusenten Bürstner. Nytt av året, som også muligens er blant de største nyhetene, er partnerskapet med Mercedes-Benz. Samarbeidet gir oss nye Lyseo M Harmony Line.

Klimavennlig kjøreassistent
I motsetning til tidligere modeller, er nye modellserien Lyseo M Harmony Line bygget på Mercedes Sprinter chassis. Modellserien regnes for å ha den reneste dieselmotoren i dagens marked, noe som også gjør bilene mer klimavennlige enn el-biler (om man inkluderer CO2-utslipp fra batteri- og strømproduksjon).

Lyseo M 660 Harmony Line leveres med en rekke assistansesystemer for bedre kjørekomfort og trafikksikkerhet. Dette gir deg en tryggere og mer komfortabel bobilhverdag. I skapene er det utviklet et smart magnetsystem som sikrer glassene dine når du er på tur. Med magneter i skap og under glassene står de støtt når du svinger nedover landeveien.

HJEMMEKOS OG VELVÆRE: Sofistikert design, en god planløsning og materialer av høy kvalitet er med på å gi Lyseo M Harmony Line en ordentlig følelse av #hjemmekosogvelvære. (Foto: Produsent)

I Bürstners 2020-modeller er duse og lyse fargevalg videreført, men med elegante endringer og fokus på detaljer. Her er trivselsfaktoren rendyrket og gir en #hjemmekosfølelse året rundt.

SOV UNDER STJERNENE: Med spesialdesignet nytt Skyroof XL som kombinerer indirekte lysinnslipp med nye designelementer i takpanelet, er det ingenting som hindrer en god natts søvn. (Foto: Produsent)

Nyheten Averso Harmony Line 535 TL

Dette er en elegant vogn med god plassutnyttelse som gjør at den seiler opp som en favoritt blant barnefamilier på tur. Den er liten, kompakt og lett, og utrolig velutstyrt. Vognen har et unikt lyskonsept med indirekte lyssetting i hele vognen, og med lyse, duse og vel avstemte farger er dette med på å understreke #hjemmekosfølelsen.

TRIVSELSFAKTOR: Her er det plass til hele barnefamilien uten at det går på bekostning av #hjemmekosfølelsen. Med praktiske og smarte løsninger har du alt du trenger tilgjengelig. (Foto: Produsent)

Sov godt

Interiøret er tilgjengelig i flere varianter og alle modeller leveres med kvalitetsdesign fra Sierra Cino og Vario rullegardiner. I tillegg er det plass til en 32'' skjerm som er montert på stativ og kan vris 90 grader, noe som gjør at den ikke er i veien når den ikke er i bruk. Man kan også velge mellom ulike soveløsninger – dronningseng, køyeseng og senkeseng. Dette er med på å sikre gode soveplasser til 4 personer.

LATE MORNINGER: I dronningsengen kan du slappe av etter en hektisk dag, eller sove lenge om morgenen. Her kan du lade batteriene og gjøre deg klar for nye eventyr. (Foto: Produsent)

Tilpasset det norske klimaet og bruk

I den nye modellserien leveres både vogn og bobil med en nordisk utstyrspakke. Lyseo M 660 kommer også med bakhjulsdrift, så uansett om du elsker sommer eller vinter kommer du deg trygt frem og du kan føle deg trygg på at din komfort og sikkerhet er ivaretatt.

Ti års tetthetsgaranti
Selv om man skulle ønske det, skinner ikke solen hver dag man er på tur. Da kommer det godt med at Bürstner har 10 års tetthetsgaranti på sine enheter. Bürstner har over tid utviklet nye materialer, teknikker og design for å sikre at deres produkter er 100 % vanntette. Garantien forutsetter at forbruker følger serviceintervallene med fuktighetskontroll - noe som er enkelt med Norges største forhandlernettverk til tjeneste. Våre medarbeidere fra Kristiansand i sør til Alta i nord, står klare til å hjelpe deg dersom uhellet skulle være ute.

Spørsmål om Bürstner?

Kontakt Kroken Brumunddal

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.
Hva har du lyst på?
Antall soveplasser
Velg totalvekt