Norgesfavoritten Hymer

Kontakt Kroken Brumunddal

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Norgesfavoritten Hymer

Er du rask kan du gjøre en meget god handel på brukte Hymer bobiler, Norges mest solgte bobilmerke siste 5 år. Her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder! Vi har flere leveringsklare biler på lageret med suveren kvalitet.

Har du en drøm om å våkne opp til bølgesus en dag og frisk fjelluft den andre? Da kan en bobil være midt i blinken for deg. Har du ønske om å teste om et hjem på hjul er noe for deg, kan det være et godt valg å kjøpe brukt. Nå kan du sikre deg Norges mest kjøpte bobilmerke til en rimeligere penge.

Se vårt utvalg av bruktbiler fra Hymer her »

Sikkerhet for deg
Før vi legger brukte enheter ut for salg, må alle gjennomgå og bestå en grundig sikkerhetssjekk på vårt verksted. Da sørger vi for at bobilen er i god stand og klar til nye turer, både innenlands og nedover i Europa. I tillegg leveres våre bruktbiler med garanti, avhengig av alder, dersom uhellet skulle være ute. Da kan du svinge innom en av våre forhandlere i Norges største forhandlernettverk fra Kristiansand i sør, til Alta i nord. Her vil du alltid møte dyktige medarbeidere som står klare til å yte god service og få deg rask tilbake på veien.

Norges mest solgte bobilmerke
De siste 5 årene har Hymer tronet alene på toppen av salgsstatistikken for bobiler i Norge. Hos Hymer er kvaliteten i førersetet og er en sterk faktor til suksessen, i tillegg til et design som appellerer til mange. Med et landsdekkende forhandlernettverk gjør at du får hjelp uansett hvor i Norge du befinner deg, om uhellet skulle være ute. Bilene holder seg svært godt år etter år, noe som gir deg som kjøper en god annenhåndsverdi om du vil selge bobilen senere.

Kontakt Kroken Brumunddal

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.