Sommerkampanje på ny bobil

Kontakt Kroken Brumunddal

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Sommerkampanje på ny bobil

For deg som elsker fordeler har vi nå sommerkampanje på nye bobiler. Sikre deg gunstig rente på caravanlån og få utvalgt utstyr til en verdi av kr 50.000 ved kjøp av ny bobil hos oss i perioden 30. juni-31. august!

Vurderer du å kjøpe ny bobil?

Vi feirer 50 år med ferieglede med ekstra gode betingelser på caravanlån ved kjøp av ny bobil hos oss i juli! Vi fyller stadig på med nye bobiler som står klare for prøvekjøring i våre butikker, så kom innom for en prat og en flott opplevelse med den nye bobilen! >> Se utvalget av fabrikknye 2021-bobiler i utstilling.

Rentekampanje:

Finansiering til 2,95%- flytende nominell rente gjennom vår finansieringspartner Santander forutsetter 35% egenkapital.

Priseksempel Caravanlån fra Santander:

Priseksempel lån fra Santander på bobil til kr 750.000 : 7.737 per mnd, 2,95 % nom./ 3,59 % eff. 35 % egenkapital, lånebeløp: kr. 492.290,- o/7 år, kostnad: kr. 63.594,- totalt: kr. 552.610,-

*Med forbehold om feil.

Vi har alt du trenger til en komplett ferietur! Nå får du utstyr til kr 50.000 ved kjøp av any bobil hos Kroken.

Få utstyr til kr 50.000

Lyst på ny grill, markise, eller møbler til camping og hage? Kjøper du ny bobil hos oss i juli, får du også med utstyret du trenger til en samlet verdi av kr 50.000. – Det lønner seg å handle hos Kroken!

Nye bobiler på lager

Populært med bobiler under 3,5 tonn

For deg som ønsker et feriehus på hjul som kan kjøres på vanlig bilsertifikat klasse B, har vi et stort utvalg av bobiler med totalvekt under 3.500 kg. Er du klar for å oppgradere til en større bobil, ta gjerne en titt på våre romslige bobiler over 3.500 kg som kjøres på sertifikat klasse C1.

Klikk her for å se bobiler som kan kjøres med klasse B

Fordelene med å kjøpe ny bobil hos Kroken

Det er en del fordeler med å kjøpe en ny bobil, kontra en brukt. For det første har du muligheten til å bestille den akkurat slik du vil ha den, med utstyr og løsninger som passer dine behov. For det andre, får du 5 års garanti ved kjøp av ny bobil hos oss, forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud inntil 15 år nedbetaling. De nyeste modellene har 9-trinns automat, adaptiv cruise controll, info-tainment skjerm m.m, for å ikke glemme Euro 6-standarden som innebærer lavt forbruk og lavt utslipp.

Har du en bobil eller vogn fra før av?

Kroken tar gjerne imot din bobil eller campingvogn i innbytte. Vi takserer alle bobiler og campingvogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss.

Nybilgaranti hos Kroken

Alltid stort utvalg hos Kroken

Vi i Kroken er så heldige å ha Norges største importør i ryggen. Dette gir oss et unikt stort varelager, som gjør at vi per i dag har landets største utvalg av noen av Norges største og mest populære bobil- og vognmerker; Hymer, Eriba, Bürstner, LMC, Niesmann, Laika og Carado. Hos oss finner du både brukte og nye enheter i alle prisklasser. Gjør en trygg handel gjennom Norges landsdekkende kjede, med forhandlere fra Bodø i nord til Kristiansand i sør.

Se utvalget av bobiler og campingvogner

Vi feirer 50 års jubileum med en fenomenal kvalitetsbobil spekket med utstyr og nye finesser til en svært gunstig pris.

Kontakt Kroken Brumunddal

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.